נו כן. הדבר הזה שרוטט בצלחת כמו פודינג, אבל קצת פחות.
כשהיינו קטנים זה היה הקינוח הכי הכי. במיוחד אם בזמן ההכנה היו פורסים בננה ומסדרים את הפרוסות בתחתית הקערית, ככה שיצא פרצוף חמוד בתוך הג'לי. כן, אני יודע שאפשר לעשות את זה גם עם תותים. בשנות האלפיים (ולחילופין: אם הילדים שלך יאפים) בטח עושים את זה עם קיווי או ליצ'י.
כשגדלתי קצת, גיל 15 ככה, וגיליתי שכל מה שצריך כדי להכין את זה הוא לקחת אבקה משקית ולשפוך עליה מים רותחים, התחלתי להכין את זה בעצמי לאחים הקטנים.
אבל מעולם, מעולם, לא הגעתי למשהו כזה:
(התמונות מכאן ומכאן)
מכאן אנו למדים כמה דברים:
1. כשמשקיעים, יוצאים דברים יותר מעניינים מפרצוף.
2. יש אוכל כחול, לכל המלעיזים שטוענים אחרת.
3. עד חצי ממלכתי בעבור צבע מאכל סגול, כדי להשלים את הדגל.
כשהיינו קטנים זה היה הקינוח הכי הכי. במיוחד אם בזמן ההכנה היו פורסים בננה ומסדרים את הפרוסות בתחתית הקערית, ככה שיצא פרצוף חמוד בתוך הג'לי. כן, אני יודע שאפשר לעשות את זה גם עם תותים. בשנות האלפיים (ולחילופין: אם הילדים שלך יאפים) בטח עושים את זה עם קיווי או ליצ'י.
כשגדלתי קצת, גיל 15 ככה, וגיליתי שכל מה שצריך כדי להכין את זה הוא לקחת אבקה משקית ולשפוך עליה מים רותחים, התחלתי להכין את זה בעצמי לאחים הקטנים.
אבל מעולם, מעולם, לא הגעתי למשהו כזה:
(התמונות מכאן ומכאן)
מכאן אנו למדים כמה דברים:
1. כשמשקיעים, יוצאים דברים יותר מעניינים מפרצוף.
2. יש אוכל כחול, לכל המלעיזים שטוענים אחרת.
3. עד חצי ממלכתי בעבור צבע מאכל סגול, כדי להשלים את הדגל.
6 תגובות:
צריך לערבב את האדום והכחול. בטח יצא סגול.
שלא נדע!
רואים שאת מאלה שראו בילדותם את ריצ'רץ': "מריץ` ורץ` יוצא ריצ`רץ`, מפיל וג`ירפה יוצאת פירפה".
מה שמדאיג במיוחד, הוא שהיום הדור הזה מתקדם בסולם הדרגות ובעשורים הקרובים ינהיג את המדינה.
אז ילדים, מה יוצא מג'נין ועפולה? נכון, ג'ננה.
על מה אתה מדבר? הדור שלנו כבר בלאי. אתה חושב שהמנהיגים לעתיד יודעים מה זה ריצ'רץ', חוץ מההסבר ה-קצב-י?
ומג'נין ועפולה לא יוצא ג'ננה. יוצא ג'פולה. נו באמת.
ביגל טוענת שאת צודקת, זה באמת ג'פולה, וג'ננה זה מה שיוצא מג'נין ורעננה.
אני אישית לא מבין מהיכן הידע הכל כך מעמיק שלכן בחיבור של ג'נין וערים אחרות, אבל אשאיר זאת כרגע לטיפול שירותי הביטחון.
כבר על הפסקה הראשונה אתה טועה ומטעה: ג'לי לא רוטט פחות מפודינג, אלא יותר.
כמו שנאמר, הכל תלוי בטיב המילוי. או במילים אחרות, בכמות הג'לטין.
הוסף רשומת תגובה