חודש המרקים בפירורים חלף לו, היה לי כיף לא רגיל.
אולי בקיץ נעשה חודש קפואים...?
שיהיה לכם המשך חורף חם בלב ובצלחת.
והנה כל הפוסטים:
פוסט אורח של פריזבי - איך עושים מרק במסורת הצרפתית
מרק עדשים הודי (עם יוגורט)
מרק סלרי תפוח
מרק עגבניות וקרם פרש ביתי
מרק שום ללחימה בערפדים
מרק פטריות צח
מרק מיניסטרונה צבעוני
קובה חמוסטה לונדוני
מרק דגים חמוץ מתוק חריף
ואחרון חביב - תוספות למרק עוף - קרפלעך, קניידלעך ובצקניות
יום שני, 1 בפברואר 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
5 תגובות:
גם לי היה כיף לא רגיל תודה
Seinfeld's 'Soup Nazi' is an inspiration to chefs around the world to this day (beagel?). As I watch many of the 'F word' like TV programmes I can recognize the model.... But, it was also for me the first time I thought about trying Jambalaya,Mulagatani or Bisque, or even consider soup as a serious dish by itself.
Jambalaya - jim!
ג'מבלאיה זה טעים, אבל ממש לא מרק! אבל זה בהחלט מזכיר לי, אם כבר מעלים באוב מתכונים מניו אורלינס, את ה-Gumbo. זה כמובן בהשראות "הנסיכה והצפרדע"...
מי מבשלת את הגמבו הכי טעים בארץ? ביגל - מרימה את הכפפה?
עודדי, אני מכינה אם אתה מארגן מתכון.
מה דעתך על אחד מאלה?
http://allrecipes.com/Recipe/Boudreauxs-Zydeco-Stomp-Gumbo/Detail.aspx
http://www.bettycrocker.com/recipes/new-orleans-best-gumbo/7712acd6-4c42-4f9d-bf30-b5c86287a334
פה יש המון הצעות:
http://southernfood.about.com/cs/gumborecipes/a/gumbo.htm
השרימפס - עלי.
הוסף רשומת תגובה