הי אתם זוכרים, בעבר, הגלידות היו בשני טעמים בלבד, שוקולד ווניל וזהו. היום יש גלידות מכול הטעמים העוגות צבעים והפרות. בקיצור אני מחכה לאקסטרים של הדיסות אני מחכה לדיסת "הקרםשניט" או דיסת "הקרמבו" אפשרי גם דיסת "אבטיח", "ענבים" ובהחלט גם מומלץ דיסת "קדאיף" וגם "מלבי" ובתור נא דורש נא מקיים אני אמסור מתכון במהלך החודש על דיסת "סחלב" מי מצטרף לאקסטרים? כניסה ג'
"פירורים" הוא בלוג של קבוצת חברים שאוהבים אוכל ואוהבים מילים. החלטנו לשלב כאן בין שניהם.
הכרנו דרך האהבה לאוכל, ונשמח לשתף אתכם בחוויות שלנו ובהגיגים שלנו, בענייני אוכל או בכל נושא אחר.
תגובות, הערות, הארות והצעות יתקבלו בברכה, במיוחד אם הן כוללות טעימות.
4 תגובות:
נשמע מסקרן. אני תוהה מה יש במאכל הדביק הזה שאפשר לגוון בו במשך חודש..
מחכה בסבלנות- מתהההה על דייסות!
דרישת שלום חמה!
הי
אתם זוכרים, בעבר, הגלידות היו בשני טעמים בלבד, שוקולד ווניל וזהו. היום יש גלידות מכול הטעמים העוגות צבעים והפרות.
בקיצור אני מחכה לאקסטרים של הדיסות אני מחכה לדיסת "הקרםשניט" או דיסת "הקרמבו" אפשרי גם דיסת "אבטיח", "ענבים" ובהחלט גם מומלץ דיסת "קדאיף" וגם "מלבי"
ובתור נא דורש נא מקיים אני אמסור מתכון במהלך החודש על דיסת "סחלב"
מי מצטרף לאקסטרים?
כניסה ג'
תודה לכולם!
אכן שווה לחכות.
אל תשכחו את הדייסות המלוחות - יש כאלה :-)
הוסף רשומת תגובה