דייסה, בייבי, דייסה!
בינואר, חודש דייסות בפירורים.
אם זה דביק וחם, ניתן לו כבוד, מלוח וגם מתוק.
בכל זאת, חורף בישראל זה לא משהו שיש להקל בו ראש, קשה להתחמם.
NOT.
אבל לא צריך תירוצים בשביל לאכול דייסה.
אני מכירה מישהו, שלא אוכל שום דבר בצבע לבן ובמרקם של מחית. לא חומוס, לא טחינה, לא מיונז.
אני מניחה שהוא לא יתעניין בחודש הדייסות.
אבל אם אתם לא הבחור ההוא - זה הזמן להרשם לקבלת עדכונים מהבלוג. אחרת איך תדעו להכין טיט טעים?
בינואר, חודש דייסות בפירורים.
אם זה דביק וחם, ניתן לו כבוד, מלוח וגם מתוק.
בכל זאת, חורף בישראל זה לא משהו שיש להקל בו ראש, קשה להתחמם.
NOT.
אבל לא צריך תירוצים בשביל לאכול דייסה.
אני מכירה מישהו, שלא אוכל שום דבר בצבע לבן ובמרקם של מחית. לא חומוס, לא טחינה, לא מיונז.
אני מניחה שהוא לא יתעניין בחודש הדייסות.
אבל אם אתם לא הבחור ההוא - זה הזמן להרשם לקבלת עדכונים מהבלוג. אחרת איך תדעו להכין טיט טעים?
9 תגובות:
נתת לי השראה. רצתי להכין ועכשיו זוללת קערה של דייסה חמה ברגע זה ממש. יאמי יאם! תודה
מתה על דייסה!
תגיד לאותו הבחור שיוסיף קינמון או/ו שוקלד
והכל הטעם והצבע הלבן ישתנה.
ובכלל איך מאיה יודעת להכין דיסה, שביגל לא פרסמה
את המתכון שלה? יש החלפת מידע נסתר בינכן?
אוהבים אותך ואת שירבוטי הלוח שלך
נרשמתי אצלך, עכשיו.
אבל טיט זה בפסח, לא בסילבסטר!
תודה לכולם! :-)
ותודה גם לך אנונימי, על המחמאות. אתה רואה מה זה, אנשים לא מחכים למתכון ממני כדי להכין טיט :-)
עודדי, אני לא מבינה - עכשיו לא מרגיש לך כמו אביב עם מזג האויר?
יהיה גם פורידג'?
יהיה גם יהיה.
מחכה בקוצר רוח לטיט עם טעם
הצלמת
הוסף רשומת תגובה