עושה שימוש בכל הירקות במקרר (כמעט), פשוט טעים.
במקור מטגנים את הירקות יחד עם בייקון או פנצ'טה, ככה שיתפוס טעמים טובים של בשר,
אבל אני התעצלתי והלכתי על שמן זית.
מרק מיניסטרונה
חומרים:
שמן זית לטיגון
2 בצל בינוני קצוץ
3 גזרים קלופים, חתוכים למקלות קצרים
6 שיני שום פרוסות
5 גבעולי סלרי
3 קישואים קלופים, חתוכים למקלות קצרים
2 כוסות שעועית לבנה, מושרית ומבושלת לריכוך (2 כוסות אחרי בישול)
4 עלי מנגולד, רק החלק הירוק, חתוכים לרצועות
קופסת עגבניות קלופות, חתוכות לקוביות (כן, כן, השתמשתי בקופסה. לא קרה כלום, בחיי)
ליטר ציר עוף
ליטר מים
1 כוס פסטה קצרה
פרמזן להגשה
הכנה:
טגנו את הבצל שמן זית, עד להזהבה. הוסיפו את הגזרים, השום והסלרי וטגנו עוד שלוש דקות.
הוסיפו את הקישואים, השעועית והמנגולד וטגנו עוד שתי דקות.
הוסיפו את העגבניות וטגנו עוד חמש דקות.
הוסיפו את הציר והמים, ובשלו כחצי שעה עד לריכוך של כל הירקות.
הוסיפו את הפסטה, ובשלו רק עד לריכוך , כ- 7 דקות(אל-דנטה).
הגישו חם, מיד, עם פרמזן מעל.
אם מתוכנן לאכילה גם במועד מאוחר יותר, בשלו את הפסטה בנפרד והוסיפו אותה למרק רק לפני ההגשה.
3 תגובות:
נראה נפלא!
ובמיוחד הרגת אותי עם טיגון הבייקון...
נשמע כמו רעיון נפלא לשידרוג מרקים
תודה, פיונת! :-)
just wrіting tо let уou know thаt і hаԁ gotten a
ρhp cautіon on your web site and it failed
Mу hоmepage - home shopping
הוסף רשומת תגובה