יום שני, 6 בספטמבר 2010

שנה טובה!

כשהיינו ילדים, אמא אמרה לנו שה"רך" של הבננה זה דבש. ככה היא קראה לזה.
ואנחנו תמיד טענו שהדבש של הבננה זה רקוב, וזה סתם ניסיון נואל להאכיל אותנו בבננות שיצלחו רק לעוגה.
אבל אם אני זוכרת נכון, אמא שלי היתה עושה אחלה עוגת בננות...

בכל מקרה, כל כותבי "פירורים" (הרבים, כמובן) מאחלים לכולם שנה טובה!
שנה מלאת אוכל מצוין.
שתהיו לראש, וכאלה.

הנה כמה מתכונים עם דבש מהשנים הקודמות. תתפרעו.

קאפקייק זנגביל

עוגת שוקולד לבן ופרג

הוניגקוכנוורפל

פראנטה עם כרובית ודבש

פנקוטה תפוח בדבש

5 תגובות:

יערית אמר/ה...

ואני אומרת שמילות השיר "דבש הכל דבש, כל יום אני משקרת אותי מחדש" נכתבו על "הדבש" של הבננות.
הכל נראה יאמי...(אבל אני בדיאטה).
שנה טובה,
יערית

לא סוגרת ת'פה אמר/ה...

שנה טובה ומתוקה מדבש!

אנונימי אמר/ה...

ב"שער האחורי" המיתולוגי של עיתון העיר לפני שנים רבות קראתי את המשפט הבא:
"אם הרקוב בבננה הוא הדבש של הבננה, אז הביוב של עזה הוא הדבש של המים". לא יודעת. סתם. המשפט נשאר איתי.

שנה טובה וטעימה לכולם, ולביגל - הצלחתי לאפות את השוקולד + בלסמי! מדהים (זכרתי שהכנת לנו את זה פעם) אבל הילדים טענו שזה עשיר מדי והם רוצים עוגת שוקולד רגילה. שיחכו.

זאת מלונדון

אודליה אמר/ה...

שנה טובה יקירתי.

לשנה הבאה בלונדון הבנויה עם עוגת שוקולד רגילה או מוטב עוגת שוקולד בלסמי שזאת מלונדון תאפה.

נשיקותיים לשתיכן.

fairy_mi אמר/ה...

שנה טובהההההההה
מלאה באושר, אהבה והרבה מתוק על הנשמה
כן ירבו פוסטים טעימים ומשובבי נפש