הכי קל בעולם!
אנחנו הכנו עם גבינת טוב טעם, שהיתה טעימה להפליא לפני האפיה, אבל דווקא בגלל שאפינו, החלטנו להמליץ לכם לשים ריקוטה בפעם הבאה, או אתם ממש במצב רוח שחיתותי - מסקרפונה...
זו היתה אחלה מנה ראשונה לארוחת הממולאים שלנו (אלוהים אדירים, זה היה לפני כ"כ הרבה זמן שהספקתי כבר לשכוח מתי היא היתה...).
באופן מפתיע, הפטריות היו טעימות לא פחות יום למחרת בחימום במיקרו. go figure...
פטריות במלית גבינות
חומרים:
10 פטריות פורטבלו או שמפיניון או חורש - העיקר גדולות וטעימות
1 חבילת גבינת טוב טעם (או כפי שכתבנו, עדיף ריקוטה או מסקרפונה)
4 כפות צנוברים קלויים קלות (הקפצנו במחבת ללא שמן)
1/2 חבילה בזיליקום קצוץ
3 כפות גבינת פרמזן מגררת (שווה להשקיע בגבינה איכותית)
מלח, פלפל
הכנה:
ערבבו את חומרי המלית.
נגבו היטב את הפטריות, והסירו את הרגל שלהן.
מלאו במלית, ואפו בחום בינוני עד להשחמה קלה של המלית.
אנחנו הכנו עם גבינת טוב טעם, שהיתה טעימה להפליא לפני האפיה, אבל דווקא בגלל שאפינו, החלטנו להמליץ לכם לשים ריקוטה בפעם הבאה, או אתם ממש במצב רוח שחיתותי - מסקרפונה...
זו היתה אחלה מנה ראשונה לארוחת הממולאים שלנו (אלוהים אדירים, זה היה לפני כ"כ הרבה זמן שהספקתי כבר לשכוח מתי היא היתה...).
באופן מפתיע, הפטריות היו טעימות לא פחות יום למחרת בחימום במיקרו. go figure...
פטריות במלית גבינות
חומרים:
10 פטריות פורטבלו או שמפיניון או חורש - העיקר גדולות וטעימות
1 חבילת גבינת טוב טעם (או כפי שכתבנו, עדיף ריקוטה או מסקרפונה)
4 כפות צנוברים קלויים קלות (הקפצנו במחבת ללא שמן)
1/2 חבילה בזיליקום קצוץ
3 כפות גבינת פרמזן מגררת (שווה להשקיע בגבינה איכותית)
מלח, פלפל
לפני אפיה |
הכנה:
ערבבו את חומרי המלית.
נגבו היטב את הפטריות, והסירו את הרגל שלהן.
מלאו במלית, ואפו בחום בינוני עד להשחמה קלה של המלית.
4 תגובות:
או-אם-ג'י. כאלה אני מסוגלת לבלוע גם קרות מהמקרר.
הפבריקציה.
טעים גם קרות מהמקרר, מניסיון...
הכנתי את הפטריות הממולאות - הצלחה רבתי - הכנתי מפטריות שמפיניון גדולות - גבינת טבורוג - וגבינה צהובה אחרת - יצא מעולה - אפשר לאכול חם, פושר או קר ואפילו לא אפוי - מנסיון - נכנס לרפרטואר - תודה
איזה כיף לשמוע! תודה! :-)
הוסף רשומת תגובה