יום רביעי, 8 באפריל 2009

חג חירות שמח!

כן, קניידלך עם פטרוזיליה. ובצל מטוגן. הרשיתי לעצמי חירות אמנותית, לכבוד החג.
חג שמח מ'פירורים'

4 תגובות:

לא סוגרת ת'פה אמר/ה...

חג שמח מאלו שאינם יודעים לסגור את הפה גם בפסח

odedee אמר/ה...

נכון מזל שיש רק ליל סדר אחד בשנה? זה לא ייאמן כמה אוכל אפשר לאכול.

חג שמח!

fairy_mi אמר/ה...

נראה נפלא ביגל! אין כמו חירות אמנותית :) שיהיה חג שמחחחחחח מלא באושר ובאהבה, לך ולכל המשפחה!
ענבל

מונא אמר/ה...

סליחה, זה לא בלוג של מתכונים פה? איפה המתכון?
המשך חג שמח ומבדח.