יום שבת, 17 במאי 2008

פוסט פתיחה

החלטנו לפתוח בלוג.

אנחנו קבוצת חברים שאוהבים אוכל ואוהבים מילים, והחלטנו לשלב כאן בין שניהם.
הכרנו דרך האהבה לאוכל, ונשמח לשתף אתכם בחוויות שלנו ובהגיגים שלנו, בענייני אוכל או בכל נושא אחר.

חלק מכם אולי מכירים את הכינויים שלנו מאתרים אחרים, שכתבנו בהם לאורך השנים, בחלקם אנחנו ממשיכים לכתוב גם כיום.

ביגל התעקשה שהמילה "אצטגנין" תיכנס לפוסט הראשון, אז הנה זה קורה. אמנם לא ניתן כאן מתכון לאצטגנין (על אף שביגל טוענת שזה שם מצוין לקינוח שוקולדי), אבל נספר לכם שהמילה התגלגלה ללשון חז"ל ממקור לא ידוע. אם אתם יכולים לשפוך אור על העניין, נודה לכם מאוד. ועודדי אומר, שמילה הרבה יותר מרגשת היא "אמגוש" (לטענת ביגל זה שם של אומלט).
אם פסקה זו נראית לכם משונה, קחו נשימה עמוקה: גם שאר הפוסטים כאן יהיו כאלה.

תגובות, הערות, הארות והצעות יתקבלו בברכה, במיוחד אם הן כוללות טעימות.

ביגל, עודדי, סופי וכל מי שיצטרפו בהמשך.

2 comments:

אנונימי אמר/ה...

מזלטוב!!!

ובנימה פולנית:
אל תעשו פירורים.

ובנימה אישית:
תעשו כמה שיותר פירורים.
ממה שכבר הספקתי לראות, אתם בדרך הנכונה.

ימכה

מונא אמר/ה...

תתחדשו, ממזרים! חולקים במעמסה, הא?! לדעתי זה קרטל.

מחכה לַפוסטים ההזויים, המבדרים ושופכי-האור-על-סוגיות-לשוניות-וקולינריות שלכם.

-מונא.