יום שישי, 31 בדצמבר 2010

סבתא בישלה - מתחיל מחר

כן, מחר זה מתחיל.
חודש דייסות בפירורים.
קחו נשימה עמוקה, יהיה...
טוב, בואו נודה באמת.
יהיה דביק.

4 תגובות:

  1. נשמע מסקרן. אני תוהה מה יש במאכל הדביק הזה שאפשר לגוון בו במשך חודש..

    השבמחק
  2. מחכה בסבלנות- מתהההה על דייסות!
    דרישת שלום חמה!

    השבמחק
  3. אנונימי31/12/10 18:28

    הי
    אתם זוכרים, בעבר, הגלידות היו בשני טעמים בלבד, שוקולד ווניל וזהו. היום יש גלידות מכול הטעמים העוגות צבעים והפרות.
    בקיצור אני מחכה לאקסטרים של הדיסות אני מחכה לדיסת "הקרםשניט" או דיסת "הקרמבו" אפשרי גם דיסת "אבטיח", "ענבים" ובהחלט גם מומלץ דיסת "קדאיף" וגם "מלבי"
    ובתור נא דורש נא מקיים אני אמסור מתכון במהלך החודש על דיסת "סחלב"
    מי מצטרף לאקסטרים?
    כניסה ג'

    השבמחק
  4. תודה לכולם!
    אכן שווה לחכות.
    אל תשכחו את הדייסות המלוחות - יש כאלה :-)

    השבמחק