יום חמישי, 23 בדצמבר 2010

סבתא בישלה

דייסה, בייבי, דייסה!
בינואר, חודש דייסות בפירורים.
אם זה דביק וחם, ניתן לו כבוד, מלוח וגם מתוק.
בכל זאת, חורף בישראל זה לא משהו שיש להקל בו ראש, קשה להתחמם.
NOT.
אבל לא צריך תירוצים בשביל לאכול דייסה.

אני מכירה מישהו, שלא אוכל שום דבר בצבע לבן ובמרקם של מחית. לא חומוס, לא טחינה, לא מיונז.
אני מניחה שהוא לא יתעניין בחודש הדייסות.
אבל אם אתם לא הבחור ההוא - זה הזמן להרשם לקבלת עדכונים מהבלוג. אחרת איך תדעו להכין טיט טעים?

9 תגובות:

  1. נתת לי השראה. רצתי להכין ועכשיו זוללת קערה של דייסה חמה ברגע זה ממש. יאמי יאם! תודה

    השבמחק
  2. מתה על דייסה!

    השבמחק
  3. אנונימי24/12/10 07:11

    תגיד לאותו הבחור שיוסיף קינמון או/ו שוקלד
    והכל הטעם והצבע הלבן ישתנה.
    ובכלל איך מאיה יודעת להכין דיסה, שביגל לא פרסמה
    את המתכון שלה? יש החלפת מידע נסתר בינכן?
    אוהבים אותך ואת שירבוטי הלוח שלך

    השבמחק
  4. נרשמתי אצלך, עכשיו.

    השבמחק
  5. אבל טיט זה בפסח, לא בסילבסטר!

    השבמחק
  6. תודה לכולם! :-)
    ותודה גם לך אנונימי, על המחמאות. אתה רואה מה זה, אנשים לא מחכים למתכון ממני כדי להכין טיט :-)

    עודדי, אני לא מבינה - עכשיו לא מרגיש לך כמו אביב עם מזג האויר?

    השבמחק
  7. יהיה גם יהיה.

    השבמחק
  8. מחכה בקוצר רוח לטיט עם טעם
    הצלמת

    השבמחק