יום רביעי, 8 באפריל 2009

חג חירות שמח!

כן, קניידלך עם פטרוזיליה. ובצל מטוגן. הרשיתי לעצמי חירות אמנותית, לכבוד החג.
חג שמח מ'פירורים'

4 תגובות:

  1. חג שמח מאלו שאינם יודעים לסגור את הפה גם בפסח

    השבמחק
  2. נכון מזל שיש רק ליל סדר אחד בשנה? זה לא ייאמן כמה אוכל אפשר לאכול.

    חג שמח!

    השבמחק
  3. נראה נפלא ביגל! אין כמו חירות אמנותית :) שיהיה חג שמחחחחחח מלא באושר ובאהבה, לך ולכל המשפחה!
    ענבל

    השבמחק
  4. סליחה, זה לא בלוג של מתכונים פה? איפה המתכון?
    המשך חג שמח ומבדח.

    השבמחק