tag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post8375992462218123567..comments2023-07-10T17:21:43.363+03:00Comments on פירורים: קום קשת ענן!odedeehttp://www.blogger.com/profile/11781928950808894782noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-42152721574217310582009-11-12T15:53:43.460+02:002009-11-12T15:53:43.460+02:00היי מעין, כיף לשמוע!
אלו העוגיות הכי קלות להכנה, ו...היי מעין, כיף לשמוע!<br />אלו העוגיות הכי קלות להכנה, והן תמיד קוצרות מחמאות מהטועמים :-)<br />ברוכה הבאה לצל הבלוג!beaglehttps://www.blogger.com/profile/11671067237113429689noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-33585760737069595862009-11-11T16:32:42.362+02:002009-11-11T16:32:42.362+02:00החלטתי לנצל שני חלבונים שנשארו ונזכרתי בפוסט שלך ע...החלטתי לנצל שני חלבונים שנשארו ונזכרתי בפוסט שלך על המרנגים האלו. תוך כמה דקות הם נכנסו לאפיה בטוסטר אובן כשהן מכילות את כל השקיות הקטנות של שאריות האגוזים/פירות יבשים/ושוקולד צ'יפס שהיו במגירת האפיה...יצאו נהדר! תודה , וזו גם הזדמנות להגיד שאני מאוד נהנית מהבלוג :-)מעיןhttp://www.culinart.co.ilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-66346458025003279242009-11-08T09:01:08.985+02:002009-11-08T09:01:08.985+02:00היי יובל, תודה!
לדעתי במתכון המקורי הכוונה היתה לש...היי יובל, תודה!<br />לדעתי במתכון המקורי הכוונה היתה לשוקולד מוצק ולא לנמס, כלומר שוקולד קצוץ - ככה אני הבנתי. לכן בכל מקרה הפינוקים אמורים היו להיות יבשים.<br />מה שכן, הוספתי כמות גדולה בהרבה, מה שגורם לקצף להיות מלא בגבשושיות - יותר תערובת של פינוקים המודבקים ע"י קצף מאשר קצף המכיל פינוקים, אבל התוצאה הסופית נהדרת. התמונה של הפינוקים היא לפני הערבוב, ואם תסתכל על תמונות העוגיות על המגש, לפני האפיה, תראה שמבחוץ בכל זאת לא רואים את ההפתעות - נראה לבן לחלוטין. <br />בכלל לא קשה לחלק לעוגיות - פשוט השתמשתי בכף.<br /><br />פיונת, אם אני זוכרת נכון, בגללך בכלל הכנתי את העוגיות האלו בפעם הראשונה - הן כ"כ הרשימו אותי בחבילה ההיא, מלפני 800 שנה :-)beaglehttps://www.blogger.com/profile/11671067237113429689noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-74535126360404159592009-11-06T23:00:33.865+02:002009-11-06T23:00:33.865+02:00מה לעשות, אנחנו לא בדיוק ארץ של חורף
אבל דווקא מתא...מה לעשות, אנחנו לא בדיוק ארץ של חורף<br />אבל דווקא מתאים לי מזג האוויר הזה :)<br />אחחח איזה יפהפיים יצאו לך הענייםנ הללו!<br />זה בהחלט מתכון מעולה, ואהבתי את שילובי הטעמים העשירים שלך.<br />אני לא יודעת אם את זוכרת, אבל הבאתי לך כאלה במשלוח העוגיות לפני 800 שנה, ממש נוסטלגיה<br />לאחרונה לא מכינה מרנג רבות כי בנזוגי מתעב אבל בהחלט עשית לי חשק להתפנק.<br />והרגת אותי עם קשת וענן :) איזו נוסטלגיה מתוקה<br />בדיוק ראיתי את אסף לאחרונה, הוא נראה אותו הדבר<br />נשיקותfairy_mihttp://blog.tapuz.co.il/ChefBalnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-76007958160176376392009-11-06T20:24:09.398+02:002009-11-06T20:24:09.398+02:00נראה מעולה! האמת שהכנתי לפני המון זמן משהו דומה למ...נראה מעולה! האמת שהכנתי לפני המון זמן משהו דומה למתכון המקורי, צריך לעשות שוב...<br /><br />שאלה - במתכון המקורי, את הג'נדויה מקפלים לגמרי לתוך המרנג, זה שאת מוסיפה "פינוקים" יבשים לא יוצר גוש קשה מדי לשימוש?<br /><br />אחלה תמונות ד"א, אהבתי את התמונה של ה-"ענן" החצוי עם ההפתעות בפנים.יובלhttps://www.blogger.com/profile/05735808398896015002noreply@blogger.com