tag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post7775420289346290829..comments2023-07-10T17:21:43.363+03:00Comments on פירורים: בלוגולדת 4 - העמסת פחמימותodedeehttp://www.blogger.com/profile/11781928950808894782noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-69981984494106437952012-08-20T12:55:17.561+03:002012-08-20T12:55:17.561+03:00יאמייייייייייייייייאמיייייייייייייייAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-84666840415453659292012-05-26T21:04:57.253+03:002012-05-26T21:04:57.253+03:00היי pimpf
לדעתי אין צורך להקפיא אם מדובר ביום אח...היי pimpf<br /><br /> לדעתי אין צורך להקפיא אם מדובר ביום אחד במקרר. גם כשקונים פסטה טרייה היא יושבת במקרר בחנות לא מעט שעות...<br /><br />אבל לא להגזים - בכל זאת, מדובר בביצים לא מבושלותodedeehttps://www.blogger.com/profile/11781928950808894782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-54551695012386685292012-05-23T11:38:48.500+03:002012-05-23T11:38:48.500+03:00נראה מושקע ומדהים!
שאלה לי, אם אני רוצה להכין את ה...נראה מושקע ומדהים!<br />שאלה לי, אם אני רוצה להכין את הרביולי מראש, האם מספיק להשאירו במקרר (מקומח ומופרד) יום לפני? או שעדיף להקפיא... אשמח לתשובה, מעוניינת להכין :)pimpfnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-81781828760066388432012-05-21T22:58:02.075+03:002012-05-21T22:58:02.075+03:00בלוגולדת שמייח!!! קולולולולולולולו!!!
איזה כיף לק...בלוגולדת שמייח!!! קולולולולולולולו!!!<br /><br />איזה כיף לקרוא פוסט כזה עם כל כך הרבה צבע... אני לרוב מפחד (לא יודע למה) להתעסק עם פסטה צבעונית, תמיד מפחיד אותי שאני אשים יותר מדי, או פחות מדי, ושהבצק ייצא לי יבש, או רטוב, או... אני אצטרך להתמודד עם זה מתישהו, אין ברירה.<br /><br />היה שווה רק בכלי לשמוע על פרומעז 5%!!! ;-)<br /><br />ושוב בלוגולדת שמייח,<br /><br />יובל.יובלhttp://www.mevashel.co.ilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-40047604790136690832012-05-21T11:56:05.137+03:002012-05-21T11:56:05.137+03:00צודק, המתאבן היה פשוט מעולה!!!!
:):):)צודק, המתאבן היה פשוט מעולה!!!!<br />:):):)shir26noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-55704938667039492012012-05-20T21:37:22.439+03:002012-05-20T21:37:22.439+03:00אהה, ונדמה לי שלא היינו מותשים רק ממנות הפסטה אלא ...אהה, ונדמה לי שלא היינו מותשים רק ממנות הפסטה אלא גם מהמתאבן שפתחנו בו...odedeehttps://www.blogger.com/profile/11781928950808894782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-38012393095655168642012-05-20T21:00:02.653+03:002012-05-20T21:00:02.653+03:00היה מעולה. אני חושב שזה קונספט מאוד נכון: במקום לב...היה מעולה. אני חושב שזה קונספט מאוד נכון: במקום לבשל שעות על שעות, לתזמן מנות וכולי, ואז לשבת לארוחה ארוכה ומכבידה, עדיף בהחלט לבשל קצת, לאכול קצת, לדון קצת בענייני דיומא, ולחזור על כל זה חמש-שש פעמים. היה תענוג. <br /><br />גבינת העזים הייתה 9% אם אני זוכר נכון. פעם ראשונה שראיתי גבינת עזים עם אחוזי שומן כל כך נמוכים, ויחד עם זאת עם מרקם שמתאים לבישול ולא רק למריחה. שכחתי איזה סוג זה היה, אשתדל לברר שנדע להבא.odedeehttps://www.blogger.com/profile/11781928950808894782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-7391271855141663342012-05-20T13:45:06.744+03:002012-05-20T13:45:06.744+03:00אוהבת פחמימות!! בלוגולדת שמח.
זאת מלונדוןאוהבת פחמימות!! בלוגולדת שמח.<br /><br />זאת מלונדוןAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-22099230660610991722012-05-19T19:49:07.849+03:002012-05-19T19:49:07.849+03:00אחחח..... יאמ-יאמ- יאם!
תמונות מהממות!!!
כל אחת מ...אחחח..... יאמ-יאמ- יאם!<br />תמונות מהממות!!!<br /><br />כל אחת מהמנות היתה פשוט תאווה לחיך...<br /><br />היה אושר ותענוג לארח אתכם...<br /><br />בלוגולדת שמח!!!!!shir26noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-1655299517544545192012-05-19T18:52:58.938+03:002012-05-19T18:52:58.938+03:00פוסט גאוני שמעורר את כל החושים , במיוחד את זה שרץ ...פוסט גאוני שמעורר את כל החושים , במיוחד את זה שרץ לקנות מכונת פסטה (כן עוד אין לי). אצלכם זה מרגיש קלי קלות!!!<br />בלוגולדת שמח<br />חיהsoul foodhttps://www.blogger.com/profile/01405311509842475120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-14341621516697158082012-05-19T16:35:34.130+03:002012-05-19T16:35:34.130+03:00זה יפה ככה?
אני אחרי ארוחת צהרים של פסטה משקית. וע...זה יפה ככה?<br />אני אחרי ארוחת צהרים של פסטה משקית. ועכשיו זה כאילו לא אכלתי כלום, נהייתי רעבה רצח.<br />הייתי מוכנה לדגום מכל מנה ומנה, הכל נראה כל-כך טעים.<br />בלוגולדת שמח לכם.לא סוגרת 'תפהhttp://saloona.co.il/losogeretape/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-37683155619115447062012-05-19T15:59:03.926+03:002012-05-19T15:59:03.926+03:00הרגתם אותי! איזו ארוחה מושלמת!
מזלטוב לבלוגולדת.
...הרגתם אותי! איזו ארוחה מושלמת!<br />מזלטוב לבלוגולדת.<br /><br />אוהבת,<br />מונא.Anonymousnoreply@blogger.com