tag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post6977956061012900570..comments2023-07-10T17:21:43.363+03:00Comments on פירורים: ישראל ישראליodedeehttp://www.blogger.com/profile/11781928950808894782noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-20740809534556973462010-05-02T09:29:28.871+03:002010-05-02T09:29:28.871+03:00עודד, היתה תערובת של שני העשבים - חצי חצי.
ביקשתי ...עודד, היתה תערובת של שני העשבים - חצי חצי.<br />ביקשתי ממונא את המתכון לקרמבו, מקווה שאקבל בהקדם. <br />מאחר ואני לא מטגנת הרבה בשמן עמוק, אז אין לי מה לשמור, ואני לא ממחזרת אותו... אבל את שיטת הגזר של מירי גם אני מכירה, והיא אכן עובדת.<br />לגבי ההשלכה - לפח, קשור היטב בשתי שקיות ניילון (משומשות כמובן, חשוב למחזר). לא לכיור, כמובן.<br />שמעתי שיש כאלו ששופכים לאסלה.<br /><br />אוחתי, האם אני שומעת ביקורת על יכולות הצילום שלי?! לא יתכן!<br />כן, כן, אני יודעת, יצאו תמונות מעפנות. ככה זה כשמצלמים בתנאי שטח כשמסתובבים לי עשרה אנשים במטבח, ירקות עפים לכל עבר והדלקת המשואות ברקע. קשה לעשות פוקוס.<br />לגבי ההידוק, המנוחה לילה במקרר אחרי הטחינה עוזרת. פרט לכך, אולי אקנה לך את המכשיר לכדרור ואשלח לך.<br /><br />לא סוגרת, הסלט באמת היה מהמם. את מלכת הקצוצים, שתדעי.beaglehttps://www.blogger.com/profile/11671067237113429689noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-90502667153053083872010-05-01T08:39:54.438+03:002010-05-01T08:39:54.438+03:00ראשית, אני מוחה שאין צילום של הסלט המהמם שלי.
שנית...ראשית, אני מוחה שאין צילום של הסלט המהמם שלי.<br />שנית, איך לא חשבת לשים לסיום את השיר שייצג אותנו בארוויזיון של פינג פונג? זה הכי יום עצמאות. <br />היה טעים וכיף.לא סוגרת ת'פהhttp://www.foodblog.co.il/editor.asp?eid=83noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-15361608627779963962010-04-30T17:42:44.816+03:002010-04-30T17:42:44.816+03:00תודה לך אחותי היקרה ביגל. התקשתי לזהות פלאפל בתמונ...תודה לך אחותי היקרה ביגל. התקשתי לזהות פלאפל בתמונה במבט ראשון. כנראה שהם היו מיוחדים. או לשים תמונות שצולמו ממרחק מה.<br />גם אני התחלתי להכין פלאפל בבית למשפחה, אחרי שהאבקה (כן, הנה, אמרתי את המילה הנוראה!) הפיקה כדורים מוצקים ובלתי פריקים אבל לא טעימים במיוחד. אז מצאתי מתכון די טוב (גם בו יש שומשום) אבל כאמור הכדורים נוטים להתפרק עוד ביד (אין לי מכשיר להכנת כדורים , פה בלונדון) ובטרם צנחו לשמן הרותח. אז הפתרון החלקי הוא להדק ממש ממש ממש חזק. זה מחזיק איכשהו. איזשהי עצה?<br /><br />וביגלית, תודה על הוידיאו. העלת חיוך על שפתיי!<br /><br />זאת מלונדוןAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-79985425352745989422010-04-30T15:49:38.424+03:002010-04-30T15:49:38.424+03:00אם הכנסתם לשמן חתיכת גזר ודאגתם להחליף מדי פעם את ...אם הכנסתם לשמן חתיכת גזר ודאגתם להחליף מדי פעם את הגזר . הגזר סופח אליו את כל הג'יפה. תוכלו לשמור את השמן לעוד טיגון .מיריhttp://agliolini.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-45931068005167433582010-04-30T15:40:57.931+03:002010-04-30T15:40:57.931+03:00אז ככה:
1. באמת היה טעים.
2. מה זה פטרוזיליה/כוסבר...אז ככה:<br />1. באמת היה טעים.<br />2. מה זה פטרוזיליה/כוסברה? מה היה שם? תערובת של שתיהן?<br />3. השומשום באמת לא מוסיף.<br />4. יש מצב למתכון לקרמבו? הוא היה עשר רמות מעל למוצר המסחרי, אין כמו שוקולד איכותי.<br /><br />ושאלת ראש הממשלה: מה אתם עושים עם השמן אחרי טיגון עמוק כזה? שופכים? לאן? שומרים לטיגון הבא? כמה זמן?odedeehttps://www.blogger.com/profile/11781928950808894782noreply@blogger.com