tag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post5436416906445683331..comments2023-07-10T17:21:43.363+03:00Comments on פירורים: נשנושיםodedeehttp://www.blogger.com/profile/11781928950808894782noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-86244978414603060252009-08-23T21:03:12.045+03:002009-08-23T21:03:12.045+03:00קרמה (או כרמה?) - אני שמחה לשמוע! רעיון הצ'יל...קרמה (או כרמה?) - אני שמחה לשמוע! רעיון הצ'ילי המתוק נשמע לי מגניב, בהחלט אאמץ.<br />תודה!beaglehttps://www.blogger.com/profile/11671067237113429689noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-85594398245025761072009-08-21T22:03:45.043+03:002009-08-21T22:03:45.043+03:00מעולה, פשוט וטעים.
הכנתי מחומוסים קפואים והוספתי צ...מעולה, פשוט וטעים.<br />הכנתי מחומוסים קפואים והוספתי צ'ילי מתוק במקום צ'ילי יבש.יצא משובח.תודה!carmooshhttps://www.blogger.com/profile/17184546793604039020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-43187458611757176732009-08-12T08:17:21.955+03:002009-08-12T08:17:21.955+03:00תודה, פיה! כן, זה אני הכנתי :-) אתם קיבלתם את הגרס...תודה, פיה! כן, זה אני הכנתי :-) אתם קיבלתם את הגרסה המקלויה עד לייבוש, ובתמונות השארתי את הגרגירים קצת לחים - פשוט פחות זמן אפיה. שתי התוצאות מאד טעימות.<br /><br />שיר, ממרח השעועית יקבל פוסט נפרד בקרוב (אני מקווה) אבל כדי שלא תחכי - שועוית לבנה מושרית ומבושלת לרכות, טחונה עם נענע, צ'ילי חריף מיובש, טחינה גולמית, ומעט מיץ לימון. הכל לפי העין.beaglehttps://www.blogger.com/profile/11671067237113429689noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-39688548070572183792009-08-11T20:05:13.415+03:002009-08-11T20:05:13.415+03:00זה אכן נישנוש מצויין!!!
אבל אם כבר הזכרת נענע.......זה אכן נישנוש מצויין!!! <br />אבל אם כבר הזכרת נענע.......<br />אז אני רוצה בבקשה את המתכון למטבל שעועית :D<br /><br />יאמי!!!!shir26noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-22886745125277605162009-08-11T19:13:13.043+03:002009-08-11T19:13:13.043+03:00זה את עשית? הייתי בטוחה שזה נקנה יחד עם האובלטים :...זה את עשית? הייתי בטוחה שזה נקנה יחד עם האובלטים :) <br />עיםםם בטירוף, אחלה של נשנוש!fairy_mihttp://blog.tapuz.co.il/ChefBalnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-80024072482218311052009-08-11T14:30:09.790+03:002009-08-11T14:30:09.790+03:00אוכל מקומי, עלק. אוכל מצוין.
אין משמש. מצטערת, פשו...אוכל מקומי, עלק. אוכל מצוין.<br />אין משמש. מצטערת, פשוט אין. פספסת את העונה... :-(<br />אבל יש לך תוכנית כבקשתך בשבוע הבא, אז תתחילי לחשוב מעכשיו מה את רוצה (ואפשרי). אני אכין.<br /><br />סנפרנסיסקני - זה אתה...?<br />מי ורדים???<br />אין בעיה, נכין עם תאנים. עוד מעט העונה (כבר יש להשיג, אבל הן עוד נראות לי מבאסות, התאנים).<br />אולי תשכנע את הלונדונית לקבל תאנים במקום משמש...beaglehttps://www.blogger.com/profile/11671067237113429689noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-26397920318437334972009-08-11T09:30:48.832+03:002009-08-11T09:30:48.832+03:00אז גם אני רוצה להזמין... עם תאנים.
ובטח פיסטוק.
...אז גם אני רוצה להזמין... עם תאנים.<br /><br />ובטח פיסטוק.<br /><br />ו... איך זה מסתדר עם מי ורדים?זה מסן פרנסיסקוnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-68989768446551609402009-08-10T22:47:56.881+03:002009-08-10T22:47:56.881+03:00היי ביגל, זאת לא אשמתי שרשימת המטעמים מתארכת לה! ה...היי ביגל, זאת לא אשמתי שרשימת המטעמים מתארכת לה! הרי אני ניזונה פה על אוכל מקומי. נכון - יש בחוץ הודי, תאילנדי, סיני, יפני וכדומה אבל יש משהו באוכל ביתי מעולה. ובביתנו הקט אנחנו לרוב בקטע של עוף/שניצל/פסטה + תוספת (שתופסת). אז דעי לך שלפרובוקציות שלך יש תוצאות :-))<br />אני כבר סופרת את הימים.<br />דרך אגב, אני רוצה עם משמש. לא אפרסק. וכמובן פיסטוק.זאת מלונדוןnoreply@blogger.com