tag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post5392638591282307445..comments2023-07-10T17:21:43.363+03:00Comments on פירורים: זמר על שושןodedeehttp://www.blogger.com/profile/11781928950808894782noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-84041504695620763332010-01-15T17:01:21.847+02:002010-01-15T17:01:21.847+02:00הכנתי את העוגה- אחת המדהימות שטעמתי. ממליצה בחום.
...הכנתי את העוגה- אחת המדהימות שטעמתי. ממליצה בחום.<br /><br />לגבי אלו ששאלו על הקמח- גם אצלי הבצק יצא נוזלי (מה לעשות, הבצקים הנוזליים תמיד הכי טעימים). אני הוספתי מעט (!) קמח בעת הלישה, והשארתי את הבצק במקרר להרבה שעות, בערך 14-15 שעות, כך היה יותר נוח לעיבוד. לבסוף, רידדתי בין 2 ניירות אפייה כדי שיידבק פחות וזה התברר כשיטה מצוינת. שימו לב שבמתכון יש המון מלית- אני לא השתמשתי בכולה.רונהnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-33323290444037275602009-09-26T20:11:52.144+03:002009-09-26T20:11:52.144+03:00מצטרפת לשאלה הקודמת....אחרי 7 שעות בקירור, הבצק עד...מצטרפת לשאלה הקודמת....אחרי 7 שעות בקירור, הבצק עדיין מ א ו ד דביק. התייאשתי מלרדד, והוא חולק לקוביות שנטבלו בחמאה מומסת ואח"כ בסוכר וקקאו. האם הבצק אמור להיות כך??גליתnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-87526442804231210062009-08-23T00:18:02.614+03:002009-08-23T00:18:02.614+03:00אפשר שאלה? רציתי להכין חצי מהכמות, ואכן חילקתי באד...אפשר שאלה? רציתי להכין חצי מהכמות, ואכן חילקתי באדיקות הכל לשניים.<br />מצאתי את עצמי עם בצק דביק להפליא ובלתי ניתן לרידוד, גם אחרי לילה במקרר. אחרי תוספת כמויות נכבדות של קמח יצא לי בצק טוב, והעוגה יצאה מצוין, אבל מה עשיתי לא בסדר?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-70181475871078739422009-06-27T18:06:47.283+03:002009-06-27T18:06:47.283+03:00מירי, זה באמת בצק מושלם, והמלית נפלאה גם היא.
אני ...מירי, זה באמת בצק מושלם, והמלית נפלאה גם היא.<br />אני חושבת שמעכשיו בכל מלית לשמרים אלך על בסיס פאטיסייר... שחיתות במיטבה!beaglehttps://www.blogger.com/profile/11671067237113429689noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-9647061748880801142009-06-25T23:49:06.599+03:002009-06-25T23:49:06.599+03:00אח, טאטי טאטי... תמיד כשחושבים שהשוק רווי כבר במאפ...אח, טאטי טאטי... תמיד כשחושבים שהשוק רווי כבר במאפיות מצטיינות, קמה עוד אחת ומוכיחה שאין כזה דבר יותר מדי כאשר מדובר בתוצרת מעולה!<br />הבריוש הזה נראה מושלם ועושה לי קרייבינג לילי מטורף! אני חייבת לנסות אותו!מיריhttp://www.room-4-dessert.com/hebnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-79812338110264139792009-06-24T20:09:46.006+03:002009-06-24T20:09:46.006+03:00וואלה, תודה, החכמתיוואלה, תודה, החכמתילא סוגרת ת'פהhttp://www.foodblog.co.il/editor.asp?eid=83noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-1928914064810159932009-06-23T08:38:28.681+03:002009-06-23T08:38:28.681+03:00תעזבו ויקיפדיה.
ל"השפה העברית" יש הסבר ב...תעזבו ויקיפדיה.<br />ל"השפה העברית" יש הסבר ברור יותר.<br />"שושנה" הוא שם תנכ"י - מילה נרדפת לפרח, בעוד ש"ורד" ככל הנראה הגיע מפרסית, והכוונה היתה לפרח שאנו מכירים היום כורדים. <br />היום מזהים שושנה עם פרח הליליום (שושן).<br />הנה לכם לינק<br />http://www.safa-ivrit.org/flora/aroseisarose.phpbeaglehttps://www.blogger.com/profile/11671067237113429689noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-36724342024705159042009-06-23T08:34:03.373+03:002009-06-23T08:34:03.373+03:00הלונדונית צודקת. יש לה פריבילגיות בהזמנת מאכלים כש...הלונדונית צודקת. יש לה פריבילגיות בהזמנת מאכלים כשהיא מגיעה לארץ. אחרת אני באמת לא עושה את אותו המתכון פעמיים, פשוט כי יש כ"כ הרבה דברים שאני צריכה להספיק לנסות, ואם נתחיל לחזור - מתי אספיק לעשות את הכל...?!<br />אבל לעיתים אני כן חוזרת על עצמי. <br />ימי הולדת ובקשות מיוחדות.<br /><br />ולדעתי זה אכן ורד. שניה, הולכת לבדוק בויקיפדיה...beaglehttps://www.blogger.com/profile/11671067237113429689noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-65924168854429894902009-06-21T21:36:46.808+03:002009-06-21T21:36:46.808+03:00לא סוגרת את הפה - אני מתפתה להאמין שפעמיים זה בגלל...לא סוגרת את הפה - אני מתפתה להאמין שפעמיים זה בגלל שהייתי בביקור. נכון, ביגל? וכל פעם זה היה טעים ברמה של שחיתות - בוקר, צהריים ולפני השינה....<br /><br />לעניין שושנה - האם ידעתם שהשיר נכתב בכדי למלא זמן בפסטיבל הזמר העברי ושרה אותו זמרת צעירה ואלמונית בשם שושנה דמארי. השיר כאמור הפך ללהיט (זכה בתחרות? אני לא זוכרת מה אמר הקריין) והשאר רשום בדפי ההיסטוריה. כן, אני מקשיבה לרשת ג' באינטרנט. אז מה? אני מתגעגעת.<br /><br />זאת מלונדוןAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3000928737179451060.post-15078909031399867262009-06-21T19:57:43.398+03:002009-06-21T19:57:43.398+03:00שוקולד פי מיליון יותר שווה מפרג. וזה נראה כל כך טע...שוקולד פי מיליון יותר שווה מפרג. וזה נראה כל כך טעים. אבל אני לא מבינה, עשית את אותו מתכון פעמיים? למה, היה למישהו יומולדת?<br />והצקה אחרונה (לפוסט הזה), לפרח שנראה ככה לא קוראים על אמת ורד?לא סוגרת ת'פהhttp://www.foodblog.co.il/editor.asp?eid=83noreply@blogger.com